fizikafilm

Kisfilmeken mutatkozik be az SZTE TTIK Fizikai Intézet

Képzéseink és kutatási-fejlesztési területeink, diplomásaink számára elérhető kimeneti és elhelyezkedési lehetőségek, valamint kutatócsoportjaink bemutatkozása a youtube-csatornánkon elérhető intézeti kisfilmekben!

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet youtube-csatornája bemutatkozó videóink széles körű kínáltával várja az érdeklődőket! Intézeti bemutatkozó kisfilmünkben vezető oktatóink, kutatóink mellett jelenlegi hallgatóink, valamint világszínvonalú munkahelyeken (MIT, bécsi Közép-Európai Egyetem, ELI-ALPS) dolgozó diplomásaink is megszólalnak.

Öt kutatólaboratóriumunkról külön videó is készült, amelyek szintén felkerültek youtube-csatornánkra.


Intézeti bemutatkozó kisfilm

Kutatólaboratóriumaink bemutatása

Pótfelvételi 2022

lepesrol_lepesre_w_ttik

Fontos információk a 2022. szeptemberben induló képzéseinkkel kapcsolatban: személyes és online fogadóóra a Fizikai Intézetben, általános félévkezdési és pótfelvételi információk.

Kövess minketinstagramYouTube


Friss hírek

20220727_NagyE_SciRep

A Nature lapcsaládba tartozó Scientific Results folyóirat közli egy gyulladáscsökkentő gyógyszerhatóanyag szegedi fizikusok által vezetett méretcsökkentési eljárásának eredményeit.

SZTE_Rektori_shang

A ShanghaiRanking idén július 19-én tette közzé a világ legkiválóbb felsőoktatási intézményeit vizsgáló szakterületi rangsorait. A Global Rankings of Academic Subjects 2022-es listáin három területen is az egyik legjobb magyar egyetemént végzett a Szegedi Tudományegyetem.