fizikafilm

Új kisfilmeken mutatkozik be az SZTE TTIK Fizikai Intézet

Képzéseink és kutatási-fejlesztési területeink, diplomásaink számára elérhető kimeneti és elhelyezkedési lehetőségek az új intézeti kisfilmben.

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet képzései és kutatási-fejlesztési területei, valamint diplomásaink számára elérhető kimeneti és elhelyezkedési lehetőségek jelennek meg az Intézetről készült, új kisfilmben. A filmben Intézetünk vezető oktatói-kutatói mellett jelenlegi hallgatóink, valamint világszínvonalú munkahelyeken (MIT, bécsi Közép-Európai Egyetem, ELI-ALPS) dolgozó diplomásaink is megszólalnak.

Öt kutatólaboratóriumunkról külön videó is készült, amelyek szintén felkerültek youtube-csatornánkra.


Intézeti bemutatkozó kisfilm

Kutatólaboratóriumaink bemutatása

Kövess minketinstagramYouTube


Friss hírek

laser_szte

A EUGLOH szövetség online nyári egyeteme várja az érdeklődőket, akik nemzetközi szaktekintélyektől szeretnének tanulni és kreditre szert tenni.

borito

Miért jó fizikusnak lenni? „Mert számos más tudományterülethez kapcsolódik az itteni kutatómunka” – válaszolt a kérdésre Nagy Eszter, az SZTE egyik legnagyobb egysége, a Természettudományi és Informatikai Kar PhD-hallgatója, aki bemutatta, hogy az SZTE TTIK Fizika Intézetében az egyetemi hallgatók hogyan kapcsolódhatnak be a projektekbe. A legnagyobb videomegosztó portálról indulva kukkantsunk be együtt az Intézet laboratóriumaiba!