Bezár

Hírarchívum

mozi_nyito

Az SZTE egészségügyi dolgozói ingyen nézhetnek meg egy filmet a családjukkal a Belvárosi Moziban!

Az SZTE egészségügyi dolgozói ingyen nézhetnek meg egy filmet a családjukkal a Belvárosi Moziban!

2021. június 03.
1 perc

A Belvárosi Mozi csapata szeretné megköszönni és megünnepelni az egészségügyi dolgozók járvány alatt tanúsított emberi helytállását. Hálájuk kifejezéséül várják őket és akár három családtagjukat, a 2021. június 12-én, 14.00 órakor kezdődő ajándék filmvetítésre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Járványügyi Ellátó Központ dolgozói a koronavírus-járvány kitörésének első percétől maximális odaadással és profizmussal járultak hozzá, hogy a betegellátás folyamatosan magas színvonalú és zavartalan legyen. Munkatársaik gyakran erőn felül és az elvárható mértéket jóval meghaladva segítettek, dolgoztak.


Egy életigenlő és egyben szívmelengető családi kalandfilmet nézhetnek meg a Két Keréken a Városért Sportegyesület és a Belvárosi Mozi összefogásával az egészségügyi dolgozók és családtagjaik ingyen, június 12-én. A „Taníts meg repülni!” című film cselekménye a vadmadarak megmentéséért folytatott küzdelem közben rendeződő apa-fiú kapcsolatról szól, gyönyörű természeti felvételekkel. A filmet, a forgatókönyvet is jegyző Christian Moullec igaz története inspirálta. A férfit nem véletlenül nevezték el Birdmannek (Madárembernek), hiszen 1995-től rendszeresen repült együtt vadludakkal, hogy védettebb területekre vezetve őket megakadályozza számuk csökkenését.


A szervezők azt kérik az érdeklődőktől, hogy részvételi szándékukat, a résztvevők pontos számának megjelölésével jelezzék a belvmozi.penztar@gmail.com e-mail címen és az előadásra a védettségi igazolványuk mellett vigyék magukkal a dolgozói kártyájukat is.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek