lepesrol_lepesre_w_ttik

Fontos információk frissen felvett hallgatóink és a pótfelvételi előtt állók számára

Fontos információk a 2022. szeptemberben induló képzéseinkkel kapcsolatban: személyes és online fogadóóra a Fizikai Intézetben, általános félévkezdési és pótfelvételi információk.

Köszöntünk minden, 2022 szeptemberében induló képzéseinkre felvételt nyert hallgatót az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Fizikai Intézete nevében! Az alábbiakban fontos információkat olvashatnak a félévkezdés megelőző teendőkkel és eseményekkel kapcsolatban.


Tudnivalók leendő elsős hallgatóinknak (SZTE TTIK kari oldal)


Személyes és online fogadóóra az SZTE TTIK Fizikai Intézetében (2022. augusztus 1.)

2022. augusztus 1-jén, hétfőn fogadóórát tart az SZTE TTIK Fizikai Intézete azon, 2022 szeptemberében induló képzéseinkre felvételt nyert hallgatók számára, akiknek kérdéseik vannak a képzéssel, a félévkezdéssel kapcsolatban. Azokat is várjuk, akik a pótfelvételi eljárásban jelentkeznének hozzánk.

  • Személyes konzultáció 13.00 órától Szegeden, az SZTE TTIK Fizikai Intézetének Budó Ágoston tantermében (Dóm tér 9., első emelet)
  • Online fogadóóra 14.00-tól: https://join.skype.com/Ffk7ikBobIns
  • Kapcsolattartó: Ignácz Ferenc mesteroktató, a leendő évfolyamfelelős. E-mail: ignacz@physx.u-szeged.hu, telefon: 06-20-9-275-505.

Pótfelvételi információk

Fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy a 2022 szeptemberében induló természettudományos képzésekre pótfelvételi eljárásban államilag finanszírozott helyekre is lehet majd jelentkezni! Felhívjuk a pótfelvételi iránt érdeklődők figyelmét, hogy a határidő nagyon rövid, a pótfelvételi jelentkezések benyújtási határideje 2022. augusztus 5.!, Érdemes figyelemmel követni a friss információkért a felvi.hu oldalt!