intezeti_latogatas

Intézménylátogatási lehetőségek középiskolásoknak az SZTE TTIK Fizikai Intézetében

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet különböző programokat kínál mind a környékbeli, mind az osztálykirándulás keretében érkező iskolai csoportoknak.

Az SZTE TTIK Fizikai Intézetben (6720 Szeged, Dóm tér 9.) szervezett látogatások keretében várjuk az érdeklődő környékbeli és osztálykiránduló iskolai csoportokat. A csoportok fogadásának feltétele egy előzetes regisztráció, amelyet követően az e-mail-ben kapott linkre kattintva az 'Adatvédelmi tájékoztató' megismerése és elfogadása után tudják megadni a laborlátogatáshoz szükséges adatokat.


Kérjük a kedves Tanár Kollégákat, hogy a regisztrációs felületen adják meg a csoport várható létszámát, évfolyamát és orientáltságát (pl.: fizika tagozatos vagy fizika fakultációs csoport, általános profilú osztály, stb.), illetve a látogatásuk tervezett időpontját, kollégáink pedig ezen információk alapján tudnak visszajelezni Önöknek az elérhető programokról.


Regisztráció


További kérdések esetén intézeti kapcsolattartónk:
Unghváryné Kerekes Arika intézeti ügyvivő szakértő
Tel: 62/544-120

Email: fizika.intezet@szte.hu

Tanulmányi hírek

Fizikus_mernoki

Új szakkal bővítjük képzési kínálatunkat: 2024. szeptemberétől fizikus-mérnöki alapszakon is tanulhatnak az SZTE Fizikai Intézethez jelentkező hallgatók.

honlap_kep_1

Érdekel a körülötted lévő világ, és megismernéd pontosabban hogyan is működik? Szeretnél az ország egyik legjobb egyetemén egy gyönyörű városban tanulni? Ha a válaszod igen, legyél Te is fizikus- vagy fizikus-mérnök hallgató az SZTE-n!

Friss hírek

Dr. Földi Péter egyetemi docens az SZTE Fizikai Intézet Elméleti Fizikai Tanszékének vezetője

Középiskolásoknak szóló számítógépes modellezési videósorozatot készít Dr. Földi Péter egyetemi docens az SZTE Fizikai Intézet Elméleti Fizikai Tanszékének vezetője. A 6. részénél tartó sorozat Fizika és Python - játék és modellezés címmel érhető el, és célja, hogy szórakoztató metodikával vezesse el a fiatalokat a numerikus számítások heuréka élményéhez.

aeroszol2

Az SZTE Fizikai Intézet kutatói is részt vettek az SZTE és a Magyar Aeroszol Társaság által szervezett Magyar Aeroszol Konferencián. A nagy hagyományú és széles érdeklődésre számot tartó, 16. alkalommal megrendezett konferenciának a Szarvas Liget Wellness és Konferencia Hotel adott otthont április 25. és 27. között.

Kövess minketinstagramYouTube