Felvételizőknek

Válaszd a fizikát, válaszd Szegedet!

honlap_kep_1


Kedves Érdeklődő!


2024. június 14-én (pénteken) 14 órától online kérdezz-felelek fórumot tartunk a fizikus-mérnöki alapszakról a szak iránt érdeklődők számára. Az előzetes regisztrációhoz kötött programról további információ IDE kattintva olvasható.


Ha érdekel a fizika és szeretnél az ország egyik legjobb egyetemén egy gyönyörű városban tanulni, a legjobb helyen jársz! Felvételizz az SZTE Fizikai Intézet valamely szakára! Hogy miért?


Olalunkon összefoglaljuk képzéseink, azaz

- az új szakunk, a fizikus-mérnöki BSc

- a fizika BSc 

- a fizikatanári

- a fizikus MSc

- és a csillagász MSc 

legfontosabb ismérveit.


Összegyűjtöttünk Neked számos érvet, hogy miért éri meg fizikát tanulni a Szegedi Tudományegyetemen. Ugyanezeket a kérdéseket körüljártuk a hallgatóink és oktatóink szemszögéből is. Továbbá a fizikusok munkaerőpiaci helyzetéről is bőven találsz információkat.


Olvasd végig az alábbi menüpontokban összegyűjtött tudnivalókat, feltétlen nézd meg videónkat, melyben hallgatónk szemszögéből ismerheted meg milyen fizikushallgatónak lenni az SZTE-n!Kövess minket a YouTube-on, a Facebook-on és az Instagram-on is még több érdekességért és információért az SZTE Fizikai Intézet életéből!

Tanulmányi hírek

Fizikus_mernoki

Új szakkal bővítjük képzési kínálatunkat: 2024. szeptemberétől fizikus-mérnöki alapszakon is tanulhatnak az SZTE Fizikai Intézethez jelentkező hallgatók.

honlap_kep_1

Érdekel a körülötted lévő világ, és megismernéd pontosabban hogyan is működik? Szeretnél az ország egyik legjobb egyetemén egy gyönyörű városban tanulni? Ha a válaszod igen, legyél Te is fizikus- vagy fizikus-mérnök hallgató az SZTE-n!

Friss hírek

IMG_20240613_150457

A fizika és más természettudományok iránt érdeklődő középiskolás diákokkal telt meg az SZTE Fizikai Intézet Budó Ágoston tanterme június 13-án. A tíz középiskolából érkező tanulók és tanáraik számára a Nobel-díjjal jutalmazott Anne L’Huillier tartott előadást.

Kövess minketinstagramYouTube