Kutatási témák középiskolás diákok számára

Az SZTE TTIK Fizikai Intézete különböző témalehetőségekkel várja a kutatás iránt érdeklődő középiskolás diákok jelentkezését!

A projektek eredményeit érdemes egy rövid dolgozatban is összefoglalni, hiszen ez egyrészt plusz intézményi pontokat jelenthet a képzéseinkre való jelentkezés során, valamint jelentkezni lehet vele a Fizikai Intézet Tudományos Diákkör (TDK) programjaira (legközelebb: 2024 őszén lesz)!


Kutatási témák középiskolás diákok számára (2023/24) - frissített lista

Tanulmányi hírek

Fizikus_mernoki

Új szakkal bővítjük képzési kínálatunkat: 2024. szeptemberétől fizikus-mérnöki alapszakon is tanulhatnak az SZTE Fizikai Intézethez jelentkező hallgatók.

honlap_kep_1

Érdekel a körülötted lévő világ, és megismernéd pontosabban hogyan is működik? Szeretnél az ország egyik legjobb egyetemén egy gyönyörű városban tanulni? Ha a válaszod igen, legyél Te is fizikus- vagy fizikus-mérnök hallgató az SZTE-n!

Friss hírek

IMG_20240613_150457

A fizika és más természettudományok iránt érdeklődő középiskolás diákokkal telt meg az SZTE Fizikai Intézet Budó Ágoston tanterme június 13-án. A tíz középiskolából érkező tanulók és tanáraik számára a Nobel-díjjal jutalmazott Anne L’Huillier tartott előadást.

Kövess minketinstagramYouTube