potfelveteli23

Pótfelvételi 2023

Az SZTE Fizikai Intézet a pótfelvételi keretében felvételt hirdet a fizika BSc, fizikatanár, fizikus MSc és csillagász MSc szakjaira.

A pótfelvételi során már csak egy képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 26-án zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba. Jelentkezni kizárólag az E-felvételiben lehet, legkésőbb 2023. augusztus 6-ig.


A pótfelvételi feltételeiről, menetéről és további fontos tudnivalóiról ide kattintva olvashat, míg az SZTE Fizikai Intézet szakjairól itt informálódhat.





Tanulmányi hírek

TDK_1

2024. május 7-én tartottuk a helyi Tudományos Diákköri Konferencia tavaszi fordulóját a Budó Ágoston tanteremben. A fizikus diákkörön öt hallgató mutatta be kutatási eredményeit.

phd

A doktori képzésre jelentkezés határideje: 2024. május 15.

Friss hírek

aeroszol2

Az SZTE Fizikai Intézet kutatói is részt vettek az SZTE és a Magyar Aeroszol Társaság által szervezett Magyar Aeroszol Konferencián. A nagy hagyományú és széles érdeklődésre számot tartó, 16. alkalommal megrendezett konferenciának a Szarvas Liget Wellness és Konferencia Hotel adott otthont április 25. és 27. között.

IMG_3348

Bozóki Zoltán professzor úr, az SZTE Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék, illetve a Fotoakusztikus Kutatócsoport vezetője nyerte el idén a Magyar Aeroszol Társaság Zsigmondy-díját, melyet a XVI. Magyar Aeroszol Konferencián vehetett át Szarvason.

Kövess minket



instagramYouTube