Szekszard

OTDK eredmények

Kardos Gergely VI. éves fizika-matematika tanárszakos hallgató II. helyezést ért el az OTDK-n.

Nagy büszkeség számunkra, hogy Kardos Gergely VI. éves fizika-matematika tanárszakos hallgató Szekszárdon, a Pécsi Tudományegyetem kihelyezet Karán, a 36. OTDK Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai szekció Természettudomány tantárgypedagógiája tagozatában megtartott előadását (Útkeresés a zene fizikájának tanításához), II. díjjal értékelte és jutalmazta a zsűri. A hallgató témavezetője Dr. Farkas Zsuzsanna (SZTE JGYPK Általános és Környezetfizikai Tanszék) volt.


A szép eredményhez mind hallgatónknak, mind témavezetőjének szívből gratulálunk!

Tanulmányi hírek

Fizikus_mernoki

Új szakkal bővítjük képzési kínálatunkat: 2024. szeptemberétől fizikus-mérnöki alapszakon is tanulhatnak az SZTE Fizikai Intézethez jelentkező hallgatók.

honlap_kep_1

Érdekel a körülötted lévő világ, és megismernéd pontosabban hogyan is működik? Szeretnél az ország egyik legjobb egyetemén egy gyönyörű városban tanulni? Ha a válaszod igen, legyél Te is fizikus- vagy fizikus-mérnök hallgató az SZTE-n!

Friss hírek

IMG_20240613_150457

A fizika és más természettudományok iránt érdeklődő középiskolás diákokkal telt meg az SZTE Fizikai Intézet Budó Ágoston tanterme június 13-án. A tíz középiskolából érkező tanulók és tanáraik számára a Nobel-díjjal jutalmazott Anne L’Huillier tartott előadást.

Kövess minketinstagramYouTube