Fizikus-mernoki_fejlec

Fizikus-mérnöki kérdezz-felelek

2024. június 14-én (pénteken) 14 órától online kérdezz-felelek fórumot tartunk a fizikus-mérnöki BSc szakunk kapcsán. Az előzetes regisztrációhoz kötött fórumot ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik az új szak iránt (akár idén, akár a későbbi években felvételizik).

A körülbelül 1 órás program első felében tájékoztatókat hallhatnak a résztvevők. Kovács Attila intézetvezető-helyettes általános információkat oszt meg a fizikus-mérnöki szakról, a sorrendmódosításról és a felvételiről, a mérnök és fizikus végzettségű Magashegyi István a két szakma nyújtotta készségek, kompetenciák és tudás kapcsolatáról fog beszélni, majd Kiss Rebeka Anna fizikus MSc hallgató pedig az SZTE Fizikai Intézet hallgatói életébe enged betekintést.

A program második felében a résztvevők feltehetik a fizikus-mérnöki szakot és a felvételit érintő kérdéseiket, melyre kollégáink készséggel válaszolnak.


A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrálni IDE kattintva lehet.


A regisztrációs felület telefonról megnyitva akadozhat. Telefonon történő regisztráció esetén javasoljuk a kijelzőt átállítani "Asztali webhely"-re, vagy a regisztrációt számítógépről intézni.


A program online, a Skype felületen kerül megrendezésre. Becsatlakozni a következő linken lehet: https://join.skype.com/OJii8xQS4EEX


Várunk minden érdeklődőt!

Tanulmányi hírek

Fizikus_mernoki

Új szakkal bővítjük képzési kínálatunkat: 2024. szeptemberétől fizikus-mérnöki alapszakon is tanulhatnak az SZTE Fizikai Intézethez jelentkező hallgatók.

honlap_kep_1

Érdekel a körülötted lévő világ, és megismernéd pontosabban hogyan is működik? Szeretnél az ország egyik legjobb egyetemén egy gyönyörű városban tanulni? Ha a válaszod igen, legyél Te is fizikus- vagy fizikus-mérnök hallgató az SZTE-n!

Friss hírek

IMG_20240613_150457

A fizika és más természettudományok iránt érdeklődő középiskolás diákokkal telt meg az SZTE Fizikai Intézet Budó Ágoston tanterme június 13-án. A tíz középiskolából érkező tanulók és tanáraik számára a Nobel-díjjal jutalmazott Anne L’Huillier tartott előadást.

Kövess minketinstagramYouTube